ΨΥΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΕΡΜΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ ΑΕ

Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του εφοδιασμού πλοίων τα τελευταία 40 χρόνια. Από την ίδρυση της ως σήμερα θέσαμε ως όραμα μας την δημιουργία μιας ισχυρής και ολοκληρωμένης προμηθευτικής υπηρεσίας, αντάξια να σταθεί δίπλα στο όνομα και το διεθνές κύρος της ελληνικής ναυτιλίας. Ηαρχική κατεύθυνση μας υπήρξε η προμήθεια τροφίμων σε φορτηγά πλοία με περάσματα από τα ελληνικά λιμάνια, ενώ σύντομα ασχοληθήκαμε με τα cabin και τα bonded.

Σήμερα αποτελούμε την μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο αυτό ενώ έχουμε καταφέρει να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και εκτός των συνόρων της χώρας. Στην προσπάθεια ολοκλήρωσης των υπηρεσιών μας αναπτύξαμε ένα άρτιο τμήμα εφοδιασμού βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού deck και engine.Η εταιρεία μας παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας ειδικεύεται πλέον στον εφοδιασμό κρουαζιερόπλοιων και επιβατικών πλοίων. Στην προσπάθειά μας γεωγραφικής κάλυψης της πλειονότητας του ελλαδικού χώρου αναπτύξαμε ένα δίκτυο εξυπηρέτησης, με κέντρο τον Πειραιά και υποκαταστήματα στην Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης και την Θεσσαλονίκη.

Πιστοποιημένοι βάση των πιο σύγχρονων προτύπων διασφάλισης ολικής ποιότητας, στηρίζουμε την επιτυχία μας στο άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό, που πλέον ξεπερνά τα 120 άτομα. Χάρη στην οργάνωση και την υποδομή μας παραδίδουμε με επιτυχία σε όλα τα λιμάνια της Ευρώπης ενώ αποστέλλουμε προϊόντα μας σε κεντρικά λιμάνια της Ασίας και της Αφρικής.